Follow:
Bolig

Ét skridt tættere på husdrømmen

Untitled

Ej, det er faktisk sjældent der er indlæg om bolig på bloggen, men lige nu er vi jo på husjagt, og da vi er tættere på drømmehuset end vi nogensinde har været, så kan jeg slet ikke tænke på andet end hvad jeg synes kunne være pænt deri. Ja faktisk er vi så tæt på, at vi forhåbentlig snart kan kalde os for husejere, men jeg tør ikke helt sige det højt endnu, for det hele skal lige være ordenligt på plads inden jeg tør tro på noget :-P.

Men hvis huset bliver vores, så vil jeg dælme gerne have en ferm living plant box i stuen. Jeg synes simpelthen den er så fed og enkel, at den bare SKAL stå i mit nye hus. Det store spørgsmål er bare hvilken farve jeg vil have den i. Sort eller hvid? Hmm.. Det må jeg vente med at tage stilling til der er styr på alt med det nye hus. Men det satser jeg på, at der bliver i løbet af de næste par dage, så det bliver bare spændende.

Nå, nu vil jeg lave lidt aftensmad og slappe af resten af aftenen. Jeg håber I får en skøn aften!  <3

 

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

1 Comment

  • Reply Lille My

    De er så fine!

    20. december 2017 at 10:57
  • Leave a Reply