Follow:
Bloggerliv

Status på situationen

Skærmbillede 2018-02-24 kl. 16.19.38

Det er ved at være længe siden jeg sidst har opdateret bloggen, og det er der jo en grund til, som I nok ved. Vi har jo købt hus og har det sidste lange stykke tid været ved at gøre det klar til indflytning. Igår skete det så. Vi flyttede ind, og nu bruger vi al vores tid på at få huset til at ligne et hjem. Jeg ser pt. ud som på billedet, da alt det her er begyndt at hænge mig langt ud af halsen. Jeg er træt af at male (som jeg heldigvis næsten er færdig med), jeg er træt at at pakke lejligheden ned, jeg er træt af at pakke flyttekasser ud i huset, jeg er træt af at jeg ikke ved hvordan det hele skal indrettes, jeg er træt af at her roder helt vildt og jeg er træt af at der er noget at lave konstant i øjeblikket.

At jeg pt. er træt af næsten det hele, ved jeg, kun varer kort, for snart bliver det godt. Jeg har pakket en masse ud i dag og er begyndt at føle at det går den rigtige vej. Og det fleste rum i huset begynder at tage form. Det er dejligt. Jeg glæder mig sindssygt meget til at få alt pakket ud og til at jeg kan begynde at finde alt mit nips frem og rigtig få det gjort hyggeligt. Huset er SÅ skønt og jeg glæder mig til at bo her de næste mange år – og så glæder jeg mig selvfølgelig til at få vist lidt frem her på bloggen!

Jeg er snart tilbage her igen med flere indlæg, så jeg håber I stadig læser med :-).

 

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Lille My

  Jeg glæder mig til at se billeder af jeres nye hjem :D

  25. februar 2018 at 09:51
  • Reply Isabella Pernille

   Det lyder godt søde :D

   3. marts 2018 at 09:33

  Leave a Reply