Follow:
Sundhed og træning

Sunde snacks på abonnement

DSC02968111

Til det event jeg var til i sidste uge (som jeg skrev om i forrige indlæg) var vi så heldige at få en snackbox fra Snackmover med hjem hver. Jeg var og er stadig ret begejstret for indholdet og selve konceptet, så derfor synes jeg også at jeg vil skrive lidt om det på bloggen.

Det går i al sin enkelthed ud på at man opretter et abonnement (uden binding), så man hver måned modtager en box fyldt med sundere snacks. Der er som altid minimum 8 forskellige snacks i boxen, og de er lavet af naturlige ingredienser og uden kunstige tilsætningsstoffer. Så det vil sige at man kan spise dem helt uden at få dårlig samvittighed. Ret fantastisk, ikk?

Jeg har endnu ikke fået smagt alle de snacks, der var med i den box jeg fik, men af de jeg har smagt, har jeg kunne lidt alle sammen- og især den orange kokosvand og chipsene med sour cream & onion var et hit hos mig. Hvis I har lyst til at prøve et abonnement fra Snackmover, så har jeg fået lov til at dele en rabatkode, som giver jer 20% på første snackbox. I skal blot skrive aalborgbloggers, når I bestiller.

Jeg vil lige gøre opmærksom på at jeg ikke er blevet bedt om at lave det her indlæg. Jeg gør det blot fordi jeg er ret stor fan af det her koncept, og jeg synes at Line, som står bag Snackmover, har gang i noget, som er værd at dele her på bloggen.

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Jeg fik den spist så hurtigt, at jeg ikke en gang nåede at tage billeder af den haha!

  16. juni 2017 at 11:36
 • Reply Stine / Lille My

  Smart og lækkert :)

  16. juni 2017 at 15:55
 • Leave a Reply