Follow:
Outfit

Tømmermænd, uglet hår, lånte solbriller og et nyt outfit

IMG_1545 IMG_1518 IMG_1490

Strik: Vero Moda // Nederdel: Fransa // Sneakers: Adidas // Solbriller: Retro Super Future

Billederne ovenover er fra i søndags… efter en lidt for crazy bytur. Måske kan man ikke se mine tømmermænd bag smilet og solbrillerne, men jeg havde det faktisk ikke særlig godt, og derfor orkede jeg heller ikke at sætte mit hår. Men nu hvor jeg var hoppet i min nyeste nederdel og strik, så skulle det dælme også på bloggen. Så jeg måtte låne C’s ellers ret så nice solbriller, som jeg dog ikke heeelt ved om klæder mig… men de var i hvert fald bedre end et par helt røde og trætte øjne. Ha ha.

Strikken og nederdelen købte jeg i fredags, da jeg var på tur med min mor og mormor. Utroligt nok var den eneste der købte noget mig, men det er jo ikke noget nyt. Jeg kan bruge penge alle steder, for jeg mangler altid et eller andet, så hver gang jeg er af sted med de to, så er jeg enten den eneste der køber noget eller den der køber mest. Måske det er derfor jeg er så dårlig til at spare på mine penge ;-).

Nå, jeg burde egentlig tage ud og løbe en tur nu. Men jeg har døjet med ondt i ryggen de sidste 3 dage, så måske jeg burde vente til det er ovre, men måske jeg giver løbeturen et forsøg alligevel. Så kan jeg jo altid stoppe, hvis det gør for ondt. Jeg trænger nemlig til at komme ud og bevæge mig efter jeg lige har kværnet et rør Pringles… #detervellillefredag

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

8 Comments

 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Virkelig lækkert outfit :D Er vild med strikken!

  / Liselotte

  22. september 2017 at 08:47
  • Reply Isabella Pernille

   Tak søde :D

   23. september 2017 at 14:09
 • Reply kathrine johansen

  Er helt vild med strikken og du ser jo knald godt ud ;-)

  God weekend :)
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  22. september 2017 at 12:48
  • Reply Isabella Pernille

   Tak for det :o)

   23. september 2017 at 14:09
 • Reply Eline Tychsen

  Hvor er du smuk! Og virkelig cool kombination med nederdelen og strikken :D <3

  27. september 2017 at 11:03
  • Reply Isabella Pernille

   Tak! :-*

   1. oktober 2017 at 21:03
 • Reply Stine / Lille My

  Du ser godt ud – også med tømmermænd :D <3

  28. september 2017 at 16:23
  • Reply Isabella Pernille

   Tak søde! <3

   1. oktober 2017 at 21:03

  Leave a Reply