Follow:
Bolig, Samarbejde

Vejret indbyder til indendørs hygge

Indlægget er lavet i samarbejde med VELUXSHOP

Skærmbillede 2017-11-26 kl. 21.48.442

.. Og med indendørs hygge mener jeg en dag, hvor man bare bliver liggende i sengen hele dagen. Under dynen og plystæppet med yndlingsserien på computeren, tændte sterinlys og en kop varm kakao eller lakridsthe. Og uden at skulle rulle gardinerne op. Bare en hyggedag i sengen. Det kunne jeg altså godt bruge, men de næste dage kalder arbejdet, så jeg må desværre vente med sådan en dag til weekenden. Men der har jeg til gengæld ingen planer, så der skulle jeg vist sagtens kunne finde tid til en ren afslapningsdag :-P.

Collagen ovenover viser vist tydeligt, hvad det er jeg går og ønsker mig lige pt. Faktisk står gardinet også på min ønskeseddel, for i øjeblikket har vi nogle ret grimme til at hænge i soveværelset. Jeg synes til gengæld at det gardin fra VELUX, der er på collagen, er ret smart. Som jeg har skrevet, så er det både mørklæggende, det hjælper med at holde varmen inde om vinteren og det er “svævende”, hvilket betyder at det hverken er sat fast i top eller bund, så man frit kan placere gardinet, hvor man ønsker det. Skide smart, ikk? Det synes jeg ihvertfald.

Nå, jeg vil få lavet madpakke og ryddet lidt op i lejligheden, så jeg er klar til en ny og travl dag imorgen igen. I må have en skøn dag!

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

No Comments

Leave a Reply